KONAK DERNEKLER BİRLİĞİ TOPLANTISI

• 19.02.2018
  • 642 kez okundu

Dernekler bildiği Şubat ayı  toplantısı  güzel  istişare yapılarak          bitti. Derneklerimizin emeklerine sağlık.

Yeni Mahalle camisi Dernek başkanı Sayın Ramazan Boran ve yönetim kurulu üyesi H. Bekir Olgun a teşekkür ederiz.

Gündem maddesi             1.Dağdaki aç yaban hayvanlara bayat ekmek toplanması             2. İhtiyacı  olan Hasta ve yaşlılara tekerlekli  Akülü araba araştırılması         3. Beydağı na 10 Marta   fidan dikimi ve budanması  vatandaşlarla beraber.                 4. Gençlerimizin zararlı maddelerden nasıl kurtulur yetkililerle      görüşerek konferans verilmesi             5. Merkez Camisi nin karşısına eski Hücre yerine  tekrar yapılması ve yaşlıların dışarıda kalmamasını sağlamak..

BİZLERDE KONAKDERNEĞİ AİLESİ OLARAK;

Yukari cami dernek yonetimini yürekten kutlarız. Yaptiklari ikram ve misafirperver davranislarindan dolayı. Calismalarinda basarilar diler saygilar sunarız.

WhatsApp Image 2018-02-18 at 22.04.18WhatsApp Image 2018-02-18 at 22.04.37 WhatsApp Image 2018-02-18 at 22.04.24

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ
hack 2018 cpanel alma cavdar59 sunucu root işlemi portsuz backconnect olma litespeed c1 bypass method cavdar599 litespeed config okuma cavdar59 hacklink shell script