Yaşlılar Ziyaret Projesi 23

• 24.11.2018
  • 241 kez okundu

Horata eğitim derneğinin planlamış olduğu “yaşlıları ziyaret projesi” 23.hafta olarak Server ERDOĞAN amcamıza misafir olduk. Server   amca gençliğinde yaşamış olduğu güzel bazı olayları bizlerle paylaştı. Server ERDOĞAN 73 bir amcamız,bizlere geçmişte ki sıkıntılı günleri kısa olarak bizlerle paylaştı zaman sanki o günleri şimdi yaşıyor gibi izlenimler yaşadık. Horata eğitim derneğinin bu projesini çok beğendiğini ve gelecek kuşaklar için  güzel bir anı olduğunu bizlerle paylaştı. Allah razı olsun böyle güzel bir projeyi hayata geçirenlerden ve uygulayanlardan.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

YORUM YAZ
hack 2018 cpanel alma cavdar59 sunucu root işlemi portsuz backconnect olma litespeed c1 bypass method cavdar599 litespeed config okuma cavdar59 hacklink shell script